miercuri, 26 decembrie 2012

Anul 1900. Sfaturi pentru debutul în societate.

    Am (re)descoperit în bibliotecă o carte pentru cu „secrete” pentru introducerea junilor și a tinerelor în societate (editată în jurul anului 1900). Printre capitolele dedicate cuceririi sexului opus (de la modele de scrisori de amor, gelozie, reproșuri, adio șamd la reguli de bună cuviință și maniere elegante) există și unul dedicat exprimării. O fi de actualitate?

5 comentarii:

Ralu spunea...

Ce interesant! Eu cred ca e de actualitate, desi nu multa lume se mai uita la aceste trasaturi. :)

Radu Borza spunea...

Mie mi s-a părut interesant pentru că asta apărea într-o carte care s-ar fi numit azi ceva de genul „Agațamente for dummies”.

Thoma Driza spunea...

Interesanta si foarte utila.

Florin Druga spunea...

Foarte fain! Pot sa folosesc din pagini pentru licenta? Titlul licentei va fi ceva de genul "Utilizarea ultimelor tehnologii web in ajutorul utilizatorului" si este in mare desre web design, UI, arhitectra informatiei si cum pot fi imbunatatite acestea cu html5/css3.

Documentul din articolul asta mi-ar fi necesar sa arat ca un design bun supravietuieste in timp si ca sunt reguli pe care trebuie sa le urmam indiferent de canalul prin care transmitem informatia.

Radu Borza spunea...

Da, sigur, nu-i nici o problemă. Din păcate nu știu cine-i autorul deoarece pagina de gardă a fost ruptă, iar pe copertă nu se mai vede nimic...