luni, 5 noiembrie 2012

Cîteva statistici de la facebook

    O imagine face cît o mie de cuvinte! Iar dacă imaginea conține cuvinte, acelea trebuie adăugate la mia de care vorbim! Se impun cîteva observații (raportate la analiza de acum patru luni):
  • ciudat, dar 0,3% au sexul incert (probabil grupuri sau pagini de prezentare);
  • sexul slab își menține supremația cu aproximativ același raport de 2:1 față de sexul (mereu) tare;
  • segmentul 18-24 a fost detronat de cel sub 18 ani (se vede treaba că a început școala!);
  • clasamentul țărilor și al orașelor îl urmează îndeaproape pe cel al traficului site-ului (mai puțin raportul dintre valori);
  • intrusul din clasamentul orașelor este... orașul București din județul Caraș-Severin! Mulțumim facebook-ului pentru îmbogățirea cunoștințelor despre geografia patriei noastre :);
  • nu în ultimul rînd, de remarcat (încă o dată!) corelația dintre începerea școlii și creșterea numărului de like-uri primite zilnic!

Statistici dexonline pe facebook, noiembrie 2012
Evoluția like-urilor

4 comentarii:

raceman spunea...

Diferenta dintre procentajul femeilor si cel al barbatilor nu o reprezinta dezinteresul celor din urma pentru gramatica, ci evidentiaza, de fapt, nivelul lor de cunostinte, care este net superior nivelului reprezentantelor sexului frumos.

Francisc Ianosi spunea...

E posibil ca acea "locaţie" să fi fost adăugată de un utilizator. Spre exemplu, (ipotetic) eu când mi-am menţionat în profil locul de baştină, să fi trecut Bucureşti, Caraş-Severin, România în loc de Bucureşti, România, iar alţii la rândul lor când au vrut să adauge că locuiesc în Bucureşti, nu s-au mai uitat că după scrie de fapt Caraş-Severin. Sunt o grămadă de locaţii dublură din acest motiv.

Jul spunea...

@raceman

Acum daca ne explici si logica afirmatiei tale... asa, de la nivelul tau net superior =))

arcadia spunea...

Blogul tău e primul lucru frumos care mi se întâmplă anul ăsta :D

On topic:

http://img259.imageshack.us/img259/8837/geografie.jpg

:D